I just had seeeex and it feelt so good

Har jag...Nää, eller?!

Igår for vi till Ikea och hem fick jag med mig en STOR och bra Garderob, men trådbackarna var tyvärr slut så den är inte riktigt klar en och knopparna ska sättas på. Som jag har tjatat på att få en garderob och nu får jag äntligen plats med skiten. Det var inte direkt lite kläder som jag slängde ut ifrån min gamla utan hela sängen var fylld.

Idag ska jag ta tag i att föra över alla mina filmer som ligger på datorn och tar extremt mycket plats på skivor. Det är sånt här man kan göra när man är arbetslös och när jag är klar med det ska jag ta tag i fotona. Vore sorligt om datorn kraschade och alla mina bilder från studenten försvann för alltid. Ajja nu ska jag börja med disney filmerna.





Don't tell me, tell my ghosts

Tänkte bara flika in och säga att : JAG HATAR ANTIKEN OCH MEDELTIDEN!

Nu känns det bättre ( Fast egentligen så gör det ju inte det) Försöker intala mig själv att jag kan allt, men det vet vi ju att jag inte kan. Dock så har jag ju gjort det här två gånger tidigare så jag behöver inte plugga hela tiden för att det sitter i bakhuvudet och när man märker att man kan det så blir det ju tråkigare att läsa igenom skiten. Jag vet vad Alexander den store gjorde, jag vet varför man slutade med att bygga pyramider och jag vet när Mesolitikum var och vad det är. Därför förtjänar jag en bit av fröding kladdkaka som står på tining i köket. Det kan man kalla fett najs.

Annars då, jo jag börjar bli fit *ironi* (Jag har faktiskt förtjänat kladdkakan eftersom jag tränade igår) .Jag har tenta imorn, jag har sagt auf wiedersehen till en vän som flyttar till staden med de vita tigrarna. Jag har varit på bio och sett "Meet the fockers- Little fockers" Fett najs film. Jag har fått höra att jag ser ut som 21 av mannen från kuriosa och blivit äcklad av hans äckliga hand som var äcklig. Jag ser fram emot att fylla ungvuxen. Man är inte riktigt vuxen utan ungvuxen. Och en liten suprise, jag har fått en blåsa i munnen Peace out !


We had joy, we had fun, we had seasons in the sun

Ny spellista på spotify, eftersom jag aldrig direkt har några namn utan bara årtalet. Och nu fick jag skriva 2011, 2011, Hallå?!?! Vart har jag varit de senaste fem åren? Det känns som om 2006 var nyss och vi gick i 9: an på hagaskolan, och man var tvungen att ha en diskett om man skulle spara något på skolans datorer. DISKETT. Iaf jag har lagt till en låt på listan Terry Jacks- Seasons in the sun, men jag kan inte dirket lyssna på den spellistan för där har jag ju bara en låt. Tragiskt. Men det löser sig,det gör det alltid med eller utan våld. Dock så ska jag inte slå min spellista.

Nytt år, nya händelser, ny härlig ålder... SYSTEMBOLAGET!!!!! Och det ska firas med skumpa. Fett najs, dock så kan jag inte gå dit samma dag som jag fyller år, systemet är ju då inte öppet på en söndagar. Men det löser sig jag har ju hela livet på mig efter det. Och nu när man tänker efter så, fan vad gammal jag är jag måste betala mina egna tandläkarbesök, betala min egen vård och om jag ska ligga inne på sjukhuset så kostar det 80 kronor natten.

Jag klippte inte av min klänning, men jag måste tvätta den igen. Chokladfontäner skvätter ganska mycket om det blir för mycket choklad i dem. Denna vecka ska jag plugga, plugga och kanske plugga lite till. Kul. Nae, jag har aldrigt sagt att det var kul att plugga och det ska bli så jävla skönt när det är över så att jag kan göra lite roliga saker än att bara plugga hela tiden, det känns som om jag gör inget annat. Men jaja nu ska jag dra och chilla lite i sängen så kanske min huvudvärk försvinner. Gott nytt år på er folket ♥

See ya ♥

RSS 2.0