Tolv månader <3

Tänkte släppa ett litet inlägg efter två veckors uppehåll. Dock inte medvetet. Mycket snö idag, jag och A tillbringade 10 minuter med att stänga ytterdörren som hade blivit igensnöad. Vi skulle se om Sigge var i närheten och om han ville komma in. Dock så såg vi ingen katt, men vi fick kämpa ett tag med att stänga dörre. Dagen har bestått av att skotta snö,spelat monopol och lagat mat. Idag är det ett års sedan jag och A blev tillsammans <3. Och denna lilla sak hittade jag i min väska när jag kom hem.




H J Ä R T A

Vi som går på universitetet vet hur många utbytestudenter som går där och hur mycket vi stör oss på dem. Själv har jag inte tänkt så mycket på dem eftersom jag inte har någon i min klass. Men i tisdags blev jag riktigt arg på dem.
Den första "riktiga" snön hade anlänt både till Norrköping och Linköping. Det var riktigt kallt och man ville gärna hålla sig inomhus. På Linköpings universitet har man som små innegårdar som man kan gå ut och titta på den "vackra" naturen. Men denna dag ville man hålla sig inomhus iaf jag och mina klasskamrater som hade åkt dit för att plugga tillsammans till den kommande tentan. Vi satte oss ganska nära en dörr till en innegård och just nu så var det ingen där. Men 20 minuter senare så blev den där jävla dörren till innegården som E4:an. Och nu kommer jag till det här med utbytesstudenter och Japaner. De sprang ut och in och skulle ta kort på den jävla snön som de säkert skulle lägga upp som profilbild på facebook. Inte nog med det, efter photoshoten skulle de stå väldigt nära där vi satt och prata (skrika) på japanska som man inte hörde vad den andra sa om Vasasönerna. Efter ca 15 minuter så går de därifrån efter att ha gått ut och fotat lite mer på snön. Två timmar senare så kom de tillbaka och stod och pratade lite mer. Vi ville egentligen gå fram och säga till dem. Men man låter så dum när man ska snacka på engelska, i alla fall jag och tänk om jag skulle säga fel.

Och idag har jag faktiskt varit duktig och gjort hela fyra instuderingafrågor till tentan. Bara två och en halv kvar sedan är det bara och plugga på. Sedan så kollade jag lite på ett små krypsliv förut. Den var bra.


RSS 2.0