"Yeah that was kinda weird, but we´re back in the club"

Johanna is back in action...Eller nae inte riktigt förskylningen har nått mig också, jag som trodde att jag skulle klara mig efter att ha pussat en sjuk pojkvän men nae inte den här gången! Lite hosta och slem på detta också annars är det lugnt.

Förra helgen var det dags för att fira en nybliven 20-åring med blixtar och dunder. Att springa i åska hem till sara för att låna en tröja onykter är ingen bra ide', man ska inte springa onykter eller skriva på facebook. Det är mycket som kan bli fel i alkoholens värld dock så finns det mycket fint med det också. Och vi for in till stan med den älskade 410 som aldrig glömmer bort sin väg. Och där i Norrköping stad var vi tills klockan slog zombie timmen.

Denna vecka då jo som sagt förskylningen tog mig och det är här i mitt rum som jag har tillbringat helgen mestadels. Igår var jag hos mormor och skådade 10 SNOKAR!!!! 10!. Och en var så jävla tjock och fet , till och med min mormor tyckte det var way to much snakes men ändå ska hon titta efter dem och jag förstår fortfarande inte hur en tant som vi mötte tyckte att "de var så stora och vackra"?! Då tänkte jag för mig själv "HUR FAN KAN MAN TYCKA DET!!"Men jag får skylla på min mormor som har skrämt upp mig och halva släkten om ormar.

Denna dag har spenderats vid spotify och Paris Hilton my BFF på tv. Och idag när jag tänkte att jag skulle lyssna på Sarek som var med i Melodifestivalen 2003, så kom jag på att de varit med två gånger men varför finns inte deras andra låt på Spotify?! Där ska jag säga er mina vänner gjorde mig besviken, sarek alltså vilka party höjare kan jag säga er! Man kan alltid lita på sarek.

Jag har även hunnit med några parti sims denna helg, men jag tror det är något fel med mitt spel. Det kommer fram en ruta där det står något med kompalitetsbildning, men jag orkar aldrig söka online vad det är för fel på spelet som jag brukar bara trycka på knappen "kör ändå" Funkar lika bra, bara några små fel men jag tror inte spelet håller så länge till... tyvärr.




Fill me with your poison

Hallå i stugan!

Dagarna bara springer iväg, känns inte så länge sedan jag uppdaterade här men titt redan en vecka har gått! Och det händer så fasligt mycket i veckorna nuförtiden. I ALLA FALL förra veckan var det jobb som stod på schemat och det kom satans mycket grejer så det blev att jobba över men det är inte speciellt kul att packa in tunga saker i Containrarna utan lite alkohol i kroppen med lite velande så gick jag från systemet med tre påsar fulla med cider. Och sedan satt vi där med en 7,0 som var uppdrucken på 15 min. Men det var inte den enda vi drack utan 4 jägershots och ett par cider, efter det började vi spåra lite och diskutera livet med alla möjliga människor. Tre timmar  senare så var det dags att plocka in grejerna och jag kan säga er det blev mycket roligare med alkohol i kroppen, dock så kommer jag bara ihop hälften av kvällen och det fick jag lida av dagen efter.

Sedan så kan jag berätta att min blåsa är tillbaka igen och denna gång har den hittat till den ena halsmandeln och där sitter den och svider som en jävla fitta (Ursäkta uttrycket). Men som varje gång kommer jag ta mig igenom detta lidande. Jag har även skaffat mig en liten bondbränna, skaffat spotify unlimited och blivit lite sommar blond till råga på allt. efter mitt velande om jag skulle bli rödhårig eller mörkbrun så beslutade jag mig för att göra ljusa slingor istället och ja, jag blev ganska nöjd! Till råga på allt tänkte jag ge er lite fina bilder från mobilen som jag så duktigt förde över till datorn.

En liten ego bild på mitt slingade hår som blev suddig, jag hittade så man kunde vända kameran med mobilen vilket jag aldrig hittat förut. Det var roligt!


En vacker dag på jobbet, med en svävande stol i bakgrunden gör bilden oerhört intressant!

Menyn på bjudningen!

Om man tittar riktigt noga så kan man se två människor i mörkret.

Men nu ska jag ta och pysa och glo lite på tv. Mors!

RSS 2.0