Uppdatering

Min första updatering på fem månader. Jag ber om ursäkt för detta men det har inte varit ett lätt halvår men många förändringar. Och jag tror jag aldrig har varit ett sådant här känslomässigt vrak och jag tror aldrig jag har gråtit så mycket. Jag började på slöjd, hantverk och formgivning. Hoppade av då jag fick en plats på Ksm( Kultur,samhäll och mediagestaltning) men om jag ska vara ärlig så blev denna avhoppning bland de största misstaget jag gjort. Vilket nu har resulterat i att jag ännu en gång har bytt linje eller rättare sagt jag har hoppat av Ksm och ska nu gå en fristående kurs i Linköping istället. Och just nu känner jag väldigt nöjd med mitt beslut.

Men det är inte bara utbildningen som har resulterad i dålig uppdatering trots att det är den största orsaken, men jag har även saknat mina två vänner som for till London på äventyr. Och det har känts konstigt och lite ensamt eftersom nu kan vi inte ses varje fredag som vi har gjort i fem års tid utan nu ses vi bara i skrift. Förutom såklart när vi åkte till London och hade the time of our lifes även fast vi hamnade på Arlanda istället för skavsta när vi åkte hem.

Men nu ska jag inte bara prata om de dålig sakern bara utan det har hänt bra saker också fast det inte är så många, men vi som sagt åkte till London och nu när jag tänker tillbaka fan vad mycket vi åkte tunnelbana det känns som om det var det vi gjorde hela tiden och drack mulled vine och strongbow. Men kul hade vi det!
Jag och min boyfriendo har firat att vi har varit tillsammans i två år, kan ni tänka er TVÅ år. Detta firades med ett besök på en kinaresturang och att jag åt grön curry som resulterades i tårar. Jag har aldrig ätit något så starkt och det tog över en halvtimme innan det hade gått över. Men trots den gröna curryn så hade vi en mysig kväll tillsammans. Jag har haft fina besök från både London och uppsala, då vi har tillbringat större tiden på brasseriet med allt för god mat. Även ett litet råttbesök på bagarstugan med det tänker jag inte gå då jag vill att bagarstugan ska finnas kvar.

Jag hade ett superduper bra nyår med lite rivmärken,blåmärken, en trasig ciderflaska och en vilsevandring i skarphagen men jag kom till rätta tack vare min boyfriendo.


 



RSS 2.0