ERROR

Så ledsen jag blir, så ledsen. Jag hade sätt fram emot att ta ett parti sims 2 igår, men precis när familjen hade laddat klart så kom det fram em ruta där det stod så vackert "programet har kraschat". Med sorg i min blick tänkte jag att det kanske var något fel som hade uppstått just då när jag startade spelet så jag gav det ett försök till. Jag tryckte upp knappen för att spela med samma familj men som förra gången kom det fram "programet har kraschat". Tack.

Jag har ju the sims 3 som babe laddade ner åt mig, men det behövs fixas med lite små grejer som jag vill ändra. Btw så kollade jag på ett program om den här killen ----------->



Jag tycker synd om honom, men här om dagen såg jag ut som en diktator


Har Hitler återuppstått????


Sticks and stones may break my bones

Nu ska jag berätta en sak som förekommer i familjen Larsson hem varje gång min mamma jobbar kväll. Ibland är det ganska skönt när en förälder inte är hemma, då man kan göra lite som man vill utan att någon tjatar. Men nu på senaste tiden har det inte varit lika roligt när mamma jobbar kväll, eftersom jag har en musik tokig far som ska spela antingen Kent, Metallica alla slags gamla 80- tals dängor, eller det nya favorit bandet Johnossi.

Det är inte så att det är dåligt att spela musik eller så, grejen är den att det inte alltid är så jävla najs när han sätter på Metallica på högsta volym så att handfatet i badummet vibrerar (stackars våra grannar). Och detta mina vänner sker bara när min mamma inte är hemma. När hon väl är hemma får han inte spela hårdrock utan bara Kent eller Per Gessle i en behaglig nivå.

Men om han nån gång sätter på Deep purple eller Iron Maiden (som han spela nästan varje dag förra veckan) när mamma är hemma, så tar det 5 minuter innan han måste sänka till den där behagliga nivån, likaså när hon kommer hem klockan 22.00 efter en hård arbetsdag så är det första hon säger "kan du stänga av". Men det jag försöker komma fram till är att på senaste tiden har han varit extremt jobbig med det där, för varje gång när han har den minsta lilla chans när hon inte är hemma så ska han spela sin musik så högt att man inte kan höra en själv tänka.





Och alltid har dessa hårdrocksband så fina omslag på deras album.


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Dagens inlägg består av bilder.
Ett år äldre, något positivt är att jag får köpa alkohol lagligt.


















RSS 2.0