Jag är en soldat för dig

Julen har kommit och gått vidare och nu väntar nyår. Dock har jag inte hittat en klänning än så jag får väl rota fram något annat i garderoben. Kanske den gamla balklänningen? Kanske ska man klippa av den så attd en blir kort, men det är dock inget jag kan göra utan det måste farmor göra. Lite kort varsel?, Jaja jag får fundera på saken det ska iaf passa till mina örhängen jag hittade på rean, det enda jag hittade på rean. Egentligen så har jag aldrig hittat något på rean eftersom jag inte har haft tillräckligt med cash då efter jul, och för att jag inte har orkat stå som en gam utanför affären när de öppnar. 

Mina örhängen är lite tunga för öronen så jag kommer se ut som Margareta i kyrkan ( folket från svärtinge vet). Men jag kan ta en liten sammanfattning om Margareta. Bitter kristen tant, bor på högsta våningen i sandbyhov för att få vara nära Gud( inte mitt hus) jobbar i svärtinge kyrkan, har alltid på sig ett par änglar som örhängen som gör så att örsnibben verkligen "hänger". Men mina är iaf snyggare än hennes och Margareta borde verkligen variera sig lite.

Somsagt julen har varit här, juldagen också, annandagen ska vi inte prata om, shit den var hemsk där i början av dagen men det blev bättre mot slutet av dagen och kvällen. Jobbigt att sitta hos mormor bakis som ett as och äta fin lunch. Men jag överlevde och jag spydde inte över bordet, även fast det kändes så. Nästa gång ska jag ta det lite lugnare med alkoholen.  Kallt var det också att stå i kö i två timmar, fan man kunde ju knappt stå eller gå på fötterna. Bitter har jag också varit över att få dryga svar på fb, de behöver inte vara så tjuriga jag frågade ju snällt, för jag är snäll. Inget vettigt svar fick man då heller. Nae.

Jag borde börja plugga, men fan orkar man det...Nae. Ae hörrni nu har jag skrivit ett jäkligt långt inlägg här och det får duga för idag. Och en tid framöver, man vet aldrig när jag får sådan här lust igen. Håll i er gott folk!

Klippa eller inte klippa??????
28: e ♥

HI- HO...Panasonic

http://www.youtube.com/watch?v=rPi_OmZSRyY&feature=related

Ni får en ytterliggare Go bit ;)

http://www.youtube.com/watch?v=9sEI1AUFJKw

Vi fryser ihjäl, det är så kallt!

Jag intalar mig själv just nu att man inte kan plugga på tom mage.Jag är hungrig och min mat serveras inte på ett tag. Det var ca sex timmar sedan jag åt min senaste måltid. För att byta till ett annat ämne. FY FAN VAD KALLT DET ÄR!!!!!. Jag som har köpt nya vinterskor, fryser i dem också. Men jag tror inga skor kan motstå denna kyla, dock så måste jag införskaffa mig varmare vantar men jag har hört att jag ska få nya i julklapp. Men jag vet inte om jag orkar vänta 24 dagar på ett par vantar?!

Det värsta men kylan är att det är kallare i Linköping än i Norrköping och att man måste stå och vänta så länge i Linköping på campus bussen. Och om man inte kommer dit i tid så kanske man måste få stå och vänta ännu längre ute i kylan. I måndags fick vi stå och vänta enda till tjugo i fyra. Och bussen brukar komma ungefär vid tjugo över. Så där stod man i tjugo minuter i minst 10 minus grander och väntade.Sämsta busshållplatsen stod man på, den sista.




RSS 2.0