Welcome back my dear blåsa <3

A åkte precsi härifrån efter att ha kollat på Beck- Häck och myst. Bra film. Bra att Sunes pappa kunde göra fler filmer än bara Sune. Dock så finns det vissa personer som inte kan kolla på Beck eftersom de inte kan ta honom seriöst efter att han medverkat i Sune. Det är lite förståligt.

Som ni ser så har jag fått en blåsa i munnen, men jag har tagit mina små piller för det så det ska nog gå över ganska snart. Imorn är det dags för lite lektion med Svante kålskog. Och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Men först ska jag länka en väldigt tragisk blogg som jag har följt i ungefär två månaders tid. vissa har säkert läst den men andra inte. Men den är väldigt sorlig, stackars familj...

http://moahenriksson.blogg.se/



Söt





Söt Leopold, en tysk romersk kejsare


In action

Detta utspelar sig på en fullproppad campus buss som avgår klockan 17.20 från linköping. Det fanns inte många pkaster var så man fick ta den första bästa platsen brevid en okänd person. Jag satte mig nästan längst bak brevid en man som kunde vara runt 25-30 år gammal, som jag aldrig sätt/ känner sen tidigare. När jag har satt mig till rätta och mannen brevid mig har satt på sig sitt säkerhetsbälte för att låta bussen göra sin grej. Jag kollar ut från den sidan mannen satt på alltså intill fönstret. Och han kollar på mig och helt plötsligt säger...

Mannen: Hejsan Martin heter jag! Och sträcker fram handen för att hälsa
Jag: Eeh aah hej, säger jag och hälsar för man vill ju inte vara oartig.

Men samtidigt kunde jag inte hålla mig för skratt, för detta är ovanligt att en person gör. Jag skulle bara åka i 35 minuter med honom, varför kände han då att han skulle hälsa på mig?

New haircolor

I fredags hade jag min första tenta. Det gick okej. Nu är det bara att vänta ca 10 dagar på svar om jag har klarat deN eller inte. Ny hårfärg har jag gjort idag, en gammal goding. Mörgyllene pärlamonbrun. Varför bara inte skriva mörkbrunt istället med inslag av rött? Igår var jag hos A och kollade på the return of the king, extended version. Bra skit kan jag säga, lite lång dock. Vi började titta på den runt tio och var klar med den filmen klockan två på natten. Nu ska jag kolla på P.S I love you.

Tenta

Vem fan var det som kom på att man skulle skriva tenta?

Bästa boken.

 

                                   


Den här boken ska jag säger er är bästa boken. Bästa boken. Den har allt plus lite till. Det stor allt om de gamla gubbarna Ceasar och Alexander den store. Från Antiken till medeltiden, ekonomi till politik, förstående bilder, bra textstorlek. Men det bästa av allt är att den är på engelska man förstår precis allt, även de orden som man annars inte förstår, de förstår man. Tjockleken däremot gör så att man kan sitta i sängen och läsa den, jajjamän!

... Eller inte.







RSS 2.0